اخبار فناوری

استفاده از شیشه کوارتز به جای دیسک های ذخیره سازی توسط مایکروسافت ویژه

امروزه استفاده از وسایل ذخیره سازی اطلاعات در میان عوام مردم رواج بالایی داشته و اغلب آن ها برای به یادگار نگاه داشتن لحظات زندگی و یا اطلاعات مرتبط با فعالیت های شغلی خود از این وسایل استفاده می کنند.

پردازنده های نازکتر، افزایش خطرات امنیتی را به دنبال دارند! ویژه

در سال های اخیر شاهد کاهش ضخامت پردازنده ها الکترونیکی بوده ایم. این اتفاق با وجود مزایای متعددی که به همراه دارد، احتمال حملات امنیتی را افزایش می دهد.

بررسی قابلیت های جدید سیستم عامل iOS 13 در سال 2019 ویژه

در دنیای نرم افزار، شرکت ها تغییرات و نسخه های جدید خود را ابتدا به صورت آزمایشی در اختیار کاربران قرار می دهند تا پس از رفع مشکلات و ایرادات احتمالی، نسخه اصلی و نهایی آن را در اختیار تمام کاربران گجت مورد نظر قرار دهند. اپل نیز جهت ارائه نسخه شماره 13 از سیستم عامل iOS، چندین ورژن بتا منتشر نمود.

هوآوی در کنفرانس HDC 2019 تکنولوژی های جدیدی به نمایش گذاشت! ویژه

کنفرانس توسعه دهندگان هوآوی با نام اختصاری HDC در تاریخ نهم تا یازدهم آگوست 2019 برگزار شد. هوآوی در این رویداد تعدادی از محصولات خود را به همراه تکنولوژی های جدید و ایده ها نو به علاقمندان معرفی نمود.

پتنت جدید اپل برای تشخیص حالات صورت توسط هدست واقعیت ترکیبی ویژه

اپل به تازگی در جهت تشخیص حالت های چهره از طریق هدست واقعیت ترکیبی پتنتی ارائه داده است که در آن علاوه بر شناسایی حرکات چشم و ژست های حرکتی، می تواند حالت های مختلف صورت فرد را نیز رصد کند.  این عمل به واسطه حسگرهای متعددی صورت می پذیرد.

اپل پتنت ساعت هوشمند مجهز به دوربین را به ثبت رساند. ویژه

سالانه شرکت های فعال در حوزه فناوری و تکنولوژی، می کوشند در جهت ایجاد رفاه بیشتر برای کاربران، ویژگی های جدیدی به محصولات خود بیافزایند. چندی پیش اپل به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گجت های الکترونیکی هوشمند، پتنت جدیدی مختص به ساعت هوشمند معرفی نمود.

فناوری دیپ فیک، جنگ میان حقیقت و دروغ! ویژه

در ماه های گذشته، شاهد ویدئوهایی از افراد مشهور جهان همچون سیاستمداران و هنرمندان بودیم که در آن مطالبی غالبا توهین آمیز توسط این افراد عنوان می شد؛ اما پس از مدتی آن ها ویدئو را تکذیب کرده و ادعا می کردند شخصی دیگر و شبیه به آن ها این ویدئو را ضبط نموده است.

گوگل فناوری Fast Share را معرفی کرد! ویژه

انتقال اطلاعات سریع و راحت میان گجت های مختلف، دغدغه کاربران اندرویدی در سال های اخیر بوده است. در حالیکه کاربران iOS به کمک قابلیت AirDrop به راحتی اطلاعات و فایل های مورد نظرشان را با سایر گجت های مبتنی بر iOS جا به جا می کنند.

چرا لانچرهای اندروید دیگر محبوبیت گذشته را ندارند؟ ویژه

لانچرهای اندروید نرم‌افزارهایی هستند که تا حد زیادی می‌توانند رابط کاربری سیستم‌عامل اندروید را تغییر دهند. بهره‌گیری از اندروید بدون وجود لانچر تقریباً غیرممکن است و تمام گوشی‌ها به‌صورت پیش‌فرض از لانچر بهره می‌برند.

۱۰ محصول هوش مصنوعی برای سال ۲۰۱۹ ویژه

هوش مصنوعی صنعت عجیب و جذابی است و جدا از اینکه در ترندهای تکنولوژی این سال‌ها قرار دارد به سرعت در حال تغییر نحوه زندگی انسان است. به نوعی می‌توان گفت این ساخته بشر حالا بیش از هر چیز دیگری خود بشر را متعجب کرده است. در ادامه با ما همراه باشید تا ۱۰ محصول هوش مصنوعی برای سال ۲۰۱۹ را مرور کنیم.

آیا اپل دست به ساخت آیفون تاشو می‌زند؟ ویژه

سامسونگ و هواوی با معرفی نخستین گوشی‌های تاشو خود، سروصدای زیادی به راه انداخته‌اند و توجه کاربران و رسانه‌های زیادی را جلب کرده‌اند. اگرچه این گوشی‌ها قیمت بسیار بالایی دارند، ولی به هر حال این تکنولوژی آن‌قدر جذابیت و پتانسیل دارد که افراد زیادی نسبت به آینده‌ی آن بسیار امیدوار هستند. حالا سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا اپل هم یک آیفون تاشو را روانه‌ی بازار می‌کند؟

با عجیب‌ترین گوشی‌های نمایشگاه MWC 2019 آشنا شوید! ویژه

هر ساله در نمایشگاه MWC انواع و اقسام شرکت‌ها از جدیدترین گوشی‌های خود رونمایی می‌کنند و در نمایشگاه MWC 2019 هم محصولات جذاب و نوآورانه‌ی زیادی معرفی شد؛ از گوشی‌های تاشو سامسونگ و هواوی گرفته، تا پرچم‌دار ال‌جی که می‌تواند الگوی رگ‌های کف دست را تشخیص بدهد و همچنین گوشی نوکیا که از دوربین پنج‌گانه بهره می‌برد. اما در کنار این موارد، مانند همیشه گجت‌های عجیب‌وغریب زیادی هم معرفی شدند که در این مطلب به ۶ مورد از آن‌ها نگاهی می‌اندازیم.

بنچمارک‌ها از آنچه فکر می‌کنید مهم‌تر هستند! ویژه

حتی اگر تا حد کمی پیگیر اخبار مربوط به گوشی‌های هوشمند بوده باشید، احتمالاً بارها و بارها به امتیازات مربوط به اپلیکیشن‌های مختلف بنچمارک برخورده‌اید که کلیت عملکرد گوشی‌ها را نشان می‌دهند. در این مطلب، ما قصد نداریم چگونگی کارکرد این بنچمارک ها را توضیح دهیم بلکه می‌خواهیم به اهمیت زیاد آن‌ها بپردازیم.

استاندارد USB 4 از مزایای تاندربولت ۳ بهره می‌برد. ویژه

اینتل در سال ۲۰۱۱ به همراه اپل استاندارد تاندربولت را توسعه داد که قرار بود علاوه بر سرعت بیشتر، از پروتکل‌های مختلفی هم پشتیبانی کند. به‌عنوان مثال، از کابل‌های تاندربولت می‌توانید برای اتصال نمایشگرها و هارد درایوها استفاده کنید. اینتل برای تاندربولت ۳، علاوه بر پشتیبانی از USB 3.1، به بهره‌گیری از پورت USB-C روی آورد.

هوش مصنوعی و کپی رایت چه رابطه ای دارند؟ ویژه

هوش مصنوعی با خلق آثار هنری موجب شده سؤالات متعددی درباره‌ی حقوق مالکیت ادبی و هنری این آثار مطرح شود. حقوق مالکیت ادبی و هنری (کپی‌رایت) مجموعه‌قوانینی است که به پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری حقوقی مالی و اخلاقی اعطا می‌کند. برای مثال، حق نشر یا پخش یا عرضه یا حق انتساب اثر نمونه‌هایی از امتیازاتی است که قانون به پدیدآورندگان می‌دهد. باوجوداین، اگر هوش مصنوعی آثار ادبی و هنری خلق کند، حقوق مالی و اخلاقی این آثار متعلق به چه کسی خواهد بود؟

فناوری تشخیص چهره از روی پوشش و حتی از پشت سر ویژه

ممکن است فکر کنید اگر چهره شما پوشیده باشد یا دوربین در پشت شما قرار داشته باشد و توسط دوربین‌های تشخیص چهره شناسایی نمی‌شوید، اما آخرین پیشرفت‌های تکنولوژی هوش مصنوعی تشخیص چهره این کار را ممکن کرده است. شرکت NEC اعلام کرده است که یک سیستم جدید توسعه داده که می‌تواند چهره افراد را تقریباً در قالب یک صورت شناسایی کند. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا با فناوری تشخیص چهره از روی پوشش و حتی از پشت سر بیشتر آشنا شویم.

نوآوری‌های نرم‌افزاری گوگل در سال ۲۰۱۸ ویژه

گوگل در زمینه‌ی سخت‌افزار-حداقل در مقایسه با رقبایی همچون سامسونگ و اپل-سابقه‌ی چندانی ندارد. برخی از جدیدترین گجت‌های این شرکت موفقیت‌آمیز بوده‌اند ولی برخی دیگر چندان قابل توجه محسوب نمی‌شوند.

بهترین مرورگرهای وب در سال 2018 ویژه

استفاده از مرورگر مناسب تجربه‌ی کاربر را از جست‌وجو در فضای وب تا حد زیادی متحول می‌کند. اِلِمان‌های متعددی هستند که مرورگر را به مرورگری مناسب تبدیل می‌کنند: از سرعت بالا و ویژگی‌های امنیتی بهتر گرفته تا بهره‌مندی از تنوع بالای اکستنشن‌ها و میزان اشغال فضای رم و CPU.

مزایا و معایب نوتیفیکیشن‌های اندروید و iOS ویژه

در بیشتر مقایسه‌های بین iOS و اندروید، معمولاً قابلیت‌های شخصی‌سازی اندروید مطرح می‌شود و اینکه iOS فضای بسته‌ای دارد و به‌نوعی یک باغ محصور محسوب می‌شود.

از گوشی‌های سال ۲۰۱۹ چه انتظاراتی داشته باشیم؟ ویژه

در سال ۲۰۱۹، غول‌های فناوری گوشی‌‌های هوشمندی روانه‌ی بازار خواهند کرد. حال این گوشی‌ها ممکن است چه ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشند؟